October 23, 2024

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Μεγάλη συμμετοχή στην σύσκεψη της ομοσπονδίας μας – Απόφαση για κινητοποίηση των επαγγελματιών στις αρχές Νοεμβρίου

5/9/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας χαιρετίζει τις 4 Ομοσπονδίες, τα 21 σωματεία και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές που πήραν μέρος στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες 4 Σεπτέμβρη, στα γραφεία της ΓΣΕΒΕΕ.

Ιδιαίτερα θέλουμε να χαιρετίσουμε τα σωματεία που πήραν για πρώτη φορά μέρος στη σύσκεψη, που συντονίζουν το βηματισμό μαζί μας στους επόμενους αγωνιστικούς σταθμούς.

Από τις εισηγήσεις του προέδρου της ΟΒΣΑ (διαβάστε εδώ), του προέδρου της Ένωσης Φοροτεχνικών (διαβάστε εδώ) που μας ενημέρωσε για το φορολογικό νομοσχέδιο που βρίσκεται αυτές τις ημέρες για ψήφιση στη Βουλή, αλλά και από τις τοποθετήσεις των αντιπρόσωπων των σωματείων αποτυπώθηκε το πλαίσιο μέσα στο οποίο καλούνται να δουλέψου οι επαγγελματίες. Εν μέσω φορολογικής επίθεση της Κυβέρνησης, πυρκαγιών και των συνεπειών που είχαν στους μικρούς επαγγελματικές, των επικείμενων αυξήσεων στην ενεργεία και πρώτες ύλες, και του πανάκριβου κόστος ζωής. Ζητάμε εδώ και τώρα μέτρα προστασίας του εισοδήματος μας, μέτρα προστασίας απέναντι στα  κοράκια των funds και τους πλειστηριασμούς .

Στην σύσκεψη αποφασίστηκε κινητοποίηση όλων των επαγγελματιών στις αρχές Νοεμβρίου καθώς και 4μήνη καμπάνια εγγραφής νέων μελών στα σωματεία της ΟΒΣΑ ώστε πιο αποτελεσματικά να παλευτούν οι στόχοι του επόμενου διαστήματος.

Καλούμε τα σωματεία να συγκαλέσουν άμεσα τα διοικητικά συμβούλια και διαμορφώσουν αγωνιστικό πρόγραμμα δράσης που να υπηρετεί τους παραπάνω στόχους.

Διαβάστε εδώ την εισήγηση του προέδρου της ΟΒΣΑ

Διαβάστε εδώ την εισήγηση του προέδρου της Ένωσης Φοροτεχνικών