October 22, 2024

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Συνεχίζουμε αποφασιστικά

ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ 12.000 ΕΥΡΩΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΤΕΚΜΑΡΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗΣ

27/6/2024

     Δεκάδες κλαδικά σωματεία, τοπικές ενώσεις και επιτροπές αγώνα αυτοαπασχολουμένων και ελεύθερων επαγγελματιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ο.Β.Σ.Α. για κινητοποίηση εχθές Τετάρτη στο Υπουργείο Οικονομικών ενάντια στο νέο τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης.

     Η δυναμική κινητοποίηση έστειλε ηχηρό μήνυμα ότι οι επαγγελματίες δεν ανεχόμαστε και δεν πρόκειται να μείνουμε αδρανείς περιμένοντας  την εξόντωσή μας μέσα και από τον τεκμαρτό τρόπο φορολόγησης. Η δήθεν προσπάθεια της Κυβέρνησης να βελτιώσει το νομοσχέδιο όπως λέει με διαρροές στο τύπο φανερώνει την δύσκολη θέση που την έχει φέρει η δράση μας. Δείχνει ακριβώς πως ο οργανωμένος αγώνας τους και τους ανησυχεί και μπορεί να φέρνει αποτελέσματα.

     Η Ομοσπονδία θα συνεχίσει να παίρνει πρωτοβουλίες για την οργάνωση του αγώνα τόσο για την πλήρη κατάργηση του νόμου για την φορολόγηση όσο και για την προστασία του εισοδήματος και της ζωής μας.

Συνεχίζουμε αποφασιστικά να διεκδικούμε την αξιοπρέπεια μας!!!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

  • ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο Ν.5073/2023 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΕΚΜΑΡΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΙΔΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ
  • ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΟΡΙΟ 12.000 ΕΥΡΩ, ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ