May 16, 2024

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Η Ομοσπονδία μας στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών

Τρίτη 20/02 δίνουμε δυναμικό παρόν στην υποδοχή των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης και ΕΕ

16/2/2024

      Η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Σωματείων Αττικής στέκεται στο πλευρό των αγωνιζόμενων αγροτών. Εδώ και ένα μήνα δίνουν δίκαιο αγώνα για να μην ξεκληριστούν.  Δίνουν αγώνα για τη ζωή και το εισόδημα τους. Γνωρίζουμε πολύ καλά το δίκαιο των αιτημάτων των αγροτών και τα στηρίζουμε.

      Στηρίζουμε τον δίκιο αγώνα τους. Γιατί στα αδιέξοδα τους βλέπουμε τα δικά μας αδιέξοδα. Γιατί τα αιτήματα τους είναι και δικά μας αιτήματα.

      Η αγροτιά παλεύει στα μπλόκα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ, ενάντια στους άδικους φόρους, την ακρίβεια, τους παρόχους ενέργειας που τους ξεζουμίζουν, τους μεγάλους ομίλους των τροφίμων, που τους περνούν κοψοχρονιά τα προϊόντα τους και τα πουλάνε πανάκριβα, τους μεγάλους προμηθευτές που θησαυρίζουν στην πλάτη τους, τις τράπεζες με τα ληστρικά επιτόκια.

      Τα ιδιά δε ζούμε και εμείς;

      Ποσό διαφορετικά είναι τα δικά μας αιτήματα για κατάργηση του φορολιστρικού νομοσχεδίου και της άδικης φορολογίας, για κατάργηση του αίσχους των πλειστηριασμών, για προστασία του εισοδήματος μας, για ιατροφαρμακευτική κάλυψη χωρίς προϋποθέσεις κλπ.

      Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα των αγροτών να συνεχίσουν αυτόν τον αγώνα δίνοντας απάντηση στον εμπαιγμό της κυβέρνησης. 

      Καταγγέλλουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης να καλλιεργήσει τον κοινωνικό αυτοματισμό ενάντια στον δίκαιο αγώνα των αγροτών. Τα ιδιά έκανε και όταν έφερε το νόμο έκτρωμα για την φορολόγηση των Ε.Β.Ε.

      Το πείσμα και η αποφασιστικότητα των αγροτών φωτίζουν το δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε.

 

Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους ενάντια στη πολιτική της κυβέρνησης και ΕΕ

Τρίτη 20/02 δίνουμε δυναμικό παρόν στην υποδοχή των αγροτών στο κέντρο της Αθήνας

 

Αγρότες, επαγγελματίες, εργαζόμενοι έχουμε ίδιες ανάγκες κοινά προβλήματα, κοινό αντίπαλο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

       ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                 ΣΦΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ