
Προετοιμάζουμε την κλιμάκωση με νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του φορολογικού εκτρώματος.
1/12/2023
ΚΑΛΕΣΜΑ
Συζητάμε και κλιμακώνουμε τις αγωνιστικές μας διεκδικήσεις απέναντι στο φορολογικό έκτρωμα
Να σημάνει παντού συναγερμός. Ξεσηκωμός
Το ΔΣ της ΟΒΣΑ καλούμε τα Διοικητικά Συμβούλια κάθε Ομοσπονδίας, Σωματείου , Ένωσης, Εμπορικού Συλλόγου της Αττικής, σε σύσκεψη για την κλιμάκωση και την επιτυχία των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εναντία στο απαράδεκτο φορολογικό νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή. Όλοι το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα της ΓΣΕΒΕΕ ( Καποδιστρίου 24, 3ος όροφος)
Είναι ώρα ευθύνης, ώρα συλλογικής δράσης για να μη περάσει το φορολογικό έκτρωμα.
Συζητάμε για την οργάνωση της μεγάλης συγκέντρωσης τη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, 13:00 στη βουλή και για τη κλιμάκωση με νέες αγωνιστικές πρωτοβουλίες κατά τη διάρκεια της συζήτησης και ψήφισης του φορολογικού εκτρώματος.
Η κυβέρνηση να πάρει πίσω το έκτρωμα.
Η μόνη λύση είναι η ικανοποίηση των αιτημάτων μας
- Να αποσυρθεί εδώ και τώρα το νομοσχέδιο – έκτρωμα της κυβέρνησης.
- Αφορολόγητο για όλους τους επαγγελματίες στα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 για κάθε προστατευόμενο μέλος.
- Άμεση κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος για όλους, χωρίς προϋποθέσεις.
- Δημιουργία ακατάσχετου λογαριασμού.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΦΑΝΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ
ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΒΣΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ
Όλοι και όλες Τρίτη 27 Μάη, στις 9:30 π.μ. έξω από το Μέγαρο Μουσικής, όπου θα διεξάγεται το συνέδριο με τίτλο «Το όραμα για τα ακίνητα του μέλλοντος και οι τάσεις της αγοράς».
Καταγγελία ΟΒΣΑ για τις απαράδεκτες ποινές σε βάρος συνδικαλιστών στην Θεσσαλονίκη και κάλεσμα συμμετοχής στην Μαραθώνια πορεία Ειρήνης