April 23, 2024

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αττικής

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των αγωνιστών γιατρών δεν θα περάσει!

 

Η κυβέρνηση θέλει σιγή νεκροταφείου την ώρα που η πολιτική της στοιχίζει ζωές. Η επίθεση στα λαϊκά δικαιώματα έχει βασικό συστατικό τον αυταρχισμό και την καταστολή.

Εν μέσω πανδημίας, καλούν γιατρούς σε απολογία! Οποίος λέει την πικρή αλήθεια για την πολιτική της κυβέρνησης, δεν παίρνει χειροκρότημα….. αλλά κλήση από την αστυνομία!

Η πρόεδρος της Ομοσπονδίας των νοσοκομειακών γιατρών καθώς και άλλοι γιατροί σε όλη την Ελλάδα καλούνται σε απολογία για παράβαση των άρθρων για «απείθεια» και «παρακώλυση συγκοινωνιών» σε συνδυασμό με τον νόμο για τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις».

Ποιο ήταν το έγκλημα τους; Στις 24/9 στο πλαίσιο της 24ώρης πανελλαδικής απεργίας της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε, ζήτησαν ενίσχυση των νοσοκομείων και του συστήματος υγείας συνολικά, ζήτησαν άμεσα γιατρούς και νοσηλευτές!

Οι αγωνιστές γιατροί καλούνται να απολογηθούν γιατί έκαναν το αυτονόητο, διεκδίκησαν μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής του λαού μας, ξεμπροστιάζοντας την κυβέρνηση που με την πολιτική της μας εκθέτει καθημερινά σε κίνδυνο.

Καταρρίπτονται με εκκωφαντικό τρόπο τα επιχειρήματα της κυβέρνησης της Ν.Δ, ότι δήθεν, το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, έχει στόχο «τους κουκουλοφόρους» και αλλά παραμυθία…. Ο νόμος που ψήφισαν τους δίνει τη δυνατότητα να ερμηνεύουν όπως θέλουν τις διατάξεις του ώστε να επιβάλουν σιωπή και να βάζουν εμπόδια στις λαϊκές διεκδικήσεις.

Θα μείνουν με την όρεξη! Η οργανωμένη πάλη του λαού να καταργήσει στην πράξη το χουντικής έμπνευσης έκτρωμα! Ούτε σκέψη για δίωξη των γιατρών!

Υγ. Την ώρα που στοιβαζόμαστε σαν τις σαρδέλες στα λεωφορεία της υπερμετάδοσης, το να μας λένε για παρακώληση συγκοινωνίας από γιατρούς είναι τραγελαφικό … Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει…