
Συνάδελφοι, Συναδέλφισες
Χαιρετίζουμε τα σωματεία και τις ενώσεις αυτοαπασχολούμενων, επαγγελματιών, εμπόρων και βιοτεχνών, τους συνάδελφους σε όλη την Αττική που πήραν μέρος στην κινητοποίηση της Ο.Β.Σ.Α στις 3 Ιουνίου, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά μας.
Συνεχίζουμε αγωνιστικά, μαχητικά, ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους!
Η πείρα μας, αποδεικνύει ότι αυτοαπασχολούμενοι, εργαζόμενοι με τον κοινό αγώνα και τη δράση μας μπορούμε να βάλουμε φρένο, να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μικρές και μεγάλες νίκες.
Όλοι στο Συλλαλητήριο
Πέμπτη 11 Ιούνη στις 7μμ στο Σύνταγμα
Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες
Όλοι οι μικροί αυτοαπασχολούμενοι, Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Έμποροι ενώνουμε τη φωνή μας, υψώνουμε τοίχος στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης, στη ζωή και τα δικαιώματα μας. Καλούμε όλους τους αυτοαπασχολούμενους της Αττικής να δώσουμε μαζική οργανωμένη απάντηση σε παλαιά και νέα μέτρα που φορτώνονται στις πλάτες μας.
Πληρώσαμε τη προηγούμενη κρίση.
Δεν αντέχουμε να πληρώσουμε και αυτή που έρχεται!
ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ Ο.Β.Σ.Α
6:30 το απόγευμα στα ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ
ΠΑΡΟΜΟΙΑ
Αύξηση +100 δις στις πολεμικές δαπάνες της ΕΕ προτείνει ο πρωθυπουργός!!!
Ημερίδα ΟΒΣΑ με θέμα “Οι επιπτώσεις των αντιλαϊκών πολιτικών στο Ασφαλιστικό Σύστημα των αυτοαπασχολούμενων. Πάλη για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών σε Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και αξιοπρεπείς συντάξεις»
Όλοι οι επαγγελματίες στο δρόμο! Η κυβέρνηση μας λέει μπαταχτσήδες και τα κοράκια αρπάζουν τα σπίτια μας!